Η εταιρεία

  Ιδρύθηκε το έτος 1965 με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων τύπου «ΖΗΤΑ».

  Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία εργασιών βασιζόμενη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και την ηγετική θέση που κατείχε στον κλάδο, ξεκίνησε το 1990 τη συμμετοχή της στο χώρο της σωληνουργίας με την επωνυμία «ΖΗΤΑ», δημιουργώντας μια κάθετη μονάδα κατασκευής σωλήνων.

  Το έτος 2000, πραγματοποιήθηκε επένδυση για την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

  Το 2003, η εταιρία άρχισε να κινείται ακόμη πιο δυναμικά, ενισχύοντας το εμπορικό της φάσμα με ακόμη περισσότερα χαλυβουργικά προϊόντα (σίδερα μορφής IPE HEA κ.λ.π.). Η πώληση αλλά και η μεταποίηση όλων αυτών των προϊόντων, έφερε τη «ΖΗΤΑ» σε μια πλέον ανταγωνιστική θέση, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της.

  Η εταιρία προώθησε τις πωλήσεις της και στο εξωτερικό και κυρίως στη βαλκανική αγορά και στην Κύπρο φθάνοντας σε ποσοστό 25% των προϊόντων παραγωγής της.
  Πιστοποιητικό AVRV

  Πιστοποιήσεις

  Εντός του 2003, η εταιρία πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΝ ISO 9001 : 2008 απο το διεθνή οίκο πιστοποίησης SGS , στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά στην παραγωγή, διάθεση και ποιότητα των προϊόντων της.

  Φορέας της πιστοποίησης σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008 είναι η εταιρία AVRV η οποία μας παρέχει ελέγχους βάση ΕΝ, IAF και του ελληνικού ΕΣΥΔ.

  Η σωληνοποίηση γίνεται σύμφωνα με το πρότυπο EN 10219 "Cold formed welded structural sections of non-alloy and fine grain steels”.